Humorkväll

TRE AV VÄRLDENS ROLIGASTE KOMIKER TILL ROTTNEROS PARK!

Köp biljetter

Nu är det dags för sommarens skrattfest i Rottneros Park när de tre bejublade komikerna Thomas Petersson, Babben Larsson och Kjell-Åke i Myra bjuder på en helkväll med var sin avdelning stand up comedy på scenen i restaurangtältet i parken.

Fredag kväll 3 augusti Rottneros Park

Babben Larsson
Gotlands stora stolthet firar i år 30 år som artist och skådespelare och har under åren medverkat i mängder av olika sammanhang från scen till TV. Hon har haft stora succéer med sina egna föreställningar som exempelvis ”Vad hände? – Ett lyckligt liv i två akter” som spelade för utsålda hus både i Stockholm och Göteborg och sedan på turné. Det senaste året har hon varit programledare för SVT – succén ”Bäst i Test” samt spelat närmare 100 föreställningar av ”Expedition Babben” där idén är att framträda på orter hon inte tidigare framträtt i.

Thomas Petersson
Han gjorde scendebut redan 1972 i skolpjäsen ”Tusse Trumpen”. Han fick därefter sitt stora genombrott mycket tack vare sin briljanta, knivskarpa och pricksäkra ståupp-komik. Han har ofta setts i TV-program som tex ”Släng dig i brunnen”, ”Prat i kvadrat” och ”Time Out”. Thomas har även genom åren haft stora framgångar med egna farser runt om i hela landet.

Kjell Åke i Myra
Han brukar kallas ”Världens populäraste Metbäcking” har under många år roat publiken i och utanför Värmland med sitt fantastiska historieberättande. För några år sedan gjorde Kjell Åke stor succé med sin egen föreställning ”Härifrån till Metbäcken” i regi av Sissela Kyle