Humorkväll

Humorkvällen, en återkommande succé!

Mer info kommer inför mässan 2022.

Även 2019 års mässa bjöd på “Humorkväll i Parken”. Underhållning i världsklass med profiler som Ann Westin, Lennie Norman & Kjell Åke i Myra.

”- Det är fantastiskt kul att kunna erbjuda den värmländska publiken två av Sveriges absolut populäraste komiker tillsammans på samma scen som hela Värmlands Kjell Åke i Myra säger producenten Peter Besterman”

2019 års komiker
Lennie Norman 
är en underhållare av rang och han tillhör verkligen ”veteranerna” när det gäller svensk stand up comedy. Han varit med ända från början – och tog sig an underhållningsformen då standupen kom till Sverige i slutet av 80-talet. Han etablerade sig blixtsnabbt som en i eliten och har sedan dess befunnit sig där. Lennie är komikern som med humor slår hårt men alltid rättvist. Ingen kan som han punktera personer som saknar självinsikt men borde ha det.

Ann Westin är en av Sveriges mest folkkära och respekterade komiker som 2017 firade 20 års jubileum, och hela tre gånger har hon fått utmärkelsen ”Årets kvinnliga komiker”  Förutom att vara en av de met anlitade ståupp komikerna har hon turnérat med tre egna föreställningar ”Jobbit”, ”Sticka ut & passa in”, ”Hämnd”

Kjell Åke i Myra Brukar kallas ”Världens populäraste Metbäcking” har under många år roat publiken i och utanför Värmland med sitt fantastiska historieberättande.