OM MÄSSAN

SunneJaktmässa2014

Sunne Jaktmässa firar stort med 5-årsjubileum och kända profiler som Erik Haag, Leif “GW” Persson, Patrick Flanigan m.fl. 

Sedan starten 2014 har mässan vuxit från år till år, mitt i hjärtat av värmland ligger Sunne och Rottneros Park, för alla Hund-, jakt-, mat- och skogsintresserade ska den ska den tilltala hela familjen.

Även i år välkomnar vi  flertalet kända profiler som gästar årets ”Sunne jaktmässa
Erik Haag inbiten jägare (Komiker, Regissör),Leif ”GW” Persson (Kriminolog, Författare), Patrick Flanigan (världens snabbaste trickskytt, innehavare av 9 världsrekord),

Björn Uglem (Alaska äventyrare), Peter Ekeström (Hundcoach), Robert Fagerberg (Hundspårning) m.fl. Det kommer att pratas kaliber, viltkött och hundar, och man kommer kunna testa den senaste utrustningen, fler utställare på plats och då det är valår det blir intressanta debatter med Erik Haag och politiker på plats.

Humorkväll i parken
Underhållning i världsklass med Babben Larsson, Thomas Petersson och Kjell Åke i Myra på restaurangområdet fredag kväll den 3 augusti, när dessa tre bejublade komiker bjuder in till en helkväll med varsin avdelning Stand Up Comedy.

Camp Sunne
Premiär för vår egen camping för besökare och utställare som ligger i direkt anslutning till Rottneros Park.

Många utställare finns såklart på plats för att presentera utrustning och senaste nytt.
Barnområde för de allra minsta, 5-kamp, vinstchanser till ett värde för över 300.000kr på entrébiljetten. Det blir mycket nytt, väldigt spännande och vansinnigt roligt för hela familjen med ”Sunne Jaktmässa” den 3-4 augusti på Rottneros Park i Sunne.

Hjärtligt välkomna hälsar

Stefan Besterman
Mässgeneral