OM MÄSSAN

SunneJaktmässa2014

Sunne Jaktmässa har nu avklarat sitt 5-årsjubileum och jobbar vidare för att göra en ännu bättre mässa 2019. Sedan starten 2014 har mässan vuxit från år till år, mitt i hjärtat av Värmland ligger Sunne och Rottneros Park.
För alla hund-, jakt-, mat-, skog- och outdoorintresserade ska den ska den tilltala hela familjen.
Vi kommer även i år bjuda in flertalet kända profiler som gästar Sunne Jaktmässa
Mer information kommer att läggas ut löpande.

Humorkväll i parken
2018 lanserade vi “Humorkväll i Parken”, det blev slutsålt och en mycket lyckad tillställning, vi hade underhållning i världsklass med Babben Larsson, Thomas Petersson och Kjell Åke i Myra.
2019 kommer Humorkvällen bjuda på fantastisk underhållning tillsammans med Lennie Norman, Ann Westin & Kjell-Åke i Myra. Läs mer om humorkvällen och boka biljetter här!
<<Läs mer och boka>>

Camp Sunne
2018 hade vi premiär på vår egen camping för besökare och utställare som ligger i direkt anslutning till Rottneros Park, även 2019 kommer campen att erbjudas till våra gäster.

Många utställare finns såklart på plats för att presentera utrustning och senaste nytt.
Barnområde för de allra minsta, 5-kamp, vinstchanser till ett värde för över 200.000kr på entrébiljetten. Det blir mycket nytt, väldigt spännande och vansinnigt roligt för hela familjen med ”Sunne Jaktmässa” den 2-3 augusti på Rottneros Park i Sunne.

Hjärtligt välkomna hälsar

Stefan Besterman
Mässgeneral